SZERVEZETI MEDIÁCIÓ

Mediáció azaz egy adott konfliktus kezelése két fél között Ez egyszeri alkalom, amely egy konkrét problémára fókuszál két fél között. A folyamat során mindenki elmondhatja a saját nézőpontját, meghallgatják és meghallja egymást a felek. Az eljárás középpontjába a lehetőségek feltárása kerül, amely a továbblépést segíti elő és az esetleges megállapodást megkötését, amely mindkét fél számára megfelelő.

Az eljárás ára:

  1. Első mediációs ülés ára bruttó 65.000 FT amely tartalmaz egy egyéni 1-1 órás konzultációt külön a felekkel továbbá a közös max. 3 órás mediációs ülést

  2. Második mediációs ülés ára bruttó 40.000Ft amely egy 3 órás mediáció ülést tartalmaz


Szervezeti felmérés és optimalizálás 

Szervezeti felmérési és optimalizálási szolgátatás folyamán a teljes szervezet átvizsgálása a konfliktusok forrásának felderítése a vállalatban jelenlevő trendek feltérképezése.  Szervezeti csoportokon belül kialakult elégedetlen helyzet felmérése, az elégedetlenség oknának felfedése. A folyamat során a csoporton belüli problémák feltárása, az elakadások megfejtése a cél, amelynek az eredménye egy produktív csoport létrehozása. A folyamat minimum 1 hónapot vesz igénybe.

Az eljárás ára:

A szolgáltatás ára a szervezeti létszámától függ. Az ajánlat gombra kattintra megtekintheti a létszámok árazását.


SZERVEZETI OMBUDS

Szervezeti ombuds program segít a szervezetnek a változtatásokkal felmerülő aggályokat rendezni és a problémák ismétlődését megakadályozni,egy állandó jelenlétet biztosít a szervezetben ami által egy olyan biztonságos platformot teremt meg a szervezet minden tagja részére, ahol nyíltan és őszintén megoszthatják álláspontjaikat mindenféle következmény nélkül, nem félve a negatív (utó)hatástól. Az ombuds-program által kínált konfliktuskezelési, vezetői és a szervezet által igényelt tréningek segítik és támogatják a felmerülő konfliktusok kezelését.

Az eljárás ára:

Az eljárás ára tartlamazza program kialakítását és bevezetését a szervezetben és minimum fél éves együttműködést.

További részletekért lépjen velem kapcsolatba